Barista's secret goes wild !

We zijn bezig met een wild menu aan het maken en testen nu volop.  

Maar geen gewoon wild zoals reebok of fazant maar een beetje "wildere" beesten.

Wij willen wel alleen overlast dieren gaan gebruiken die de mensen of de gewassen in gevaar brengen en daarom moeten geschoten worden.  

 

Het gaat niet zoals op de foto op je bord komen hoor.  Krokodil smaakt een beetje zoals kip en heeft ook wel wat mee an een stuk vis van structuur.  Het vlees is zeer goed in een  stoofpotje.  

 

Lees meer »

Konijn als menu

We hebben reeds enkele dagen het konijnmenu op de kart staan.  We geven een grote bil met verse aardappelpuré. 

Lees meer »

whisky tasting

Op donderdag 17 mei richten wij onze eerste tasting in.

Meer info vindt u op onze facebook pagina.

inschrijven via dus formulier of via mail.

 

Lees meer »

ons logo iets aangepast

We hebben een nieuw logo gemaakt met hogere resolutie.

We hadden een nieuwe foto nodig om te gebruiken voor een banner.  Ons logo had een te lage resolutie en dus moesten we een nieuwe aankopen.  

 

Je kan hem zien op de 2de pagina

Lees meer »

RES

Vanaf vandaag kan je ook met RES betalen in onze zaak.

We aanvaarden 50% op alles.

Op whisky zelfs 100% om onze kaart beter te leren kennen.

Lees meer »

uitbreiding menu

We hebben onze kaart een beetje aangepast !

We serveren ook mosselen, entre-cotes, kaaskroketten, scampi's,...

 

Het is aangeraden om de vrijdag en de zaterdag s'avonds te reserveren.

Lees meer »

Lunchmenu heel de dag door

Steak, kip of vis menu

De lunch is een groot succes.

 

Soep

200gr steak, 200gr vis of een halve kip van om en bij de 400gr.

Frietjes en een salade

Koffie of ander dessert.

 

Het belangrijkste is de prijs : € 13,95 !!!

 

Waar vind je dat nog in Brugge stad ???

 

Lees meer »

Whisky

Floki !

De Ijslandse whiskymaker Floki heeft enkele pareltjes de wereld ingestuurd.  

Barista's secret is een van de weinige zaken die deze exclusieve whisky aanbied.  

We hebben de gewone Young Malt, De single csk van 60° en de sheep dung in onze zaak.

 

Lees meer »

Onze eerste dag is ten einde

Onze 1ste dag is voorbij

Wat een pijnlijke voeten na een drukke eerste dag.  (ik bespaar jullie het zicht ervan)

Zware dagen geweest en ik zie er zwaar vermoeid uit maar ik ben wel tevreden en trots op wat we bereikt hebben. 

Lees meer »

De deal is zo goed als rond.

Na een ontmoeting met de eigenaars van het pand zijn we terug een stap dichterbij de opening gekomen.

Vrijdag hadden we een leuk gesprek met de eigenaars van het pand.  Toffe mensen trouwens die in ons concept geloven.  

Lees meer »

Onze vestiging

Opening eerste zaak komt in zicht !

Binnenkort openen we onze eerste zaak in het centrum van Brugge.  Hou alvast dit nieuws in de gaten en hopelijk mogen we je begroeten tijdens ons openingsweekend op 11 en 12 februari. 

 

 

Lees meer »